De ce să mă alătur Rețelei Citadinilor?

Citadini.ro este dezvoltat la inițiativa Băncii Mondiale și a Ministerului Lucrărilor Publice, Administrației și Dezvoltării cu scopul de a aduce împreună și facilita colaborarea între toți actorii interesați să contribuie la elaborarea planului de Politică Urbană a României. Odată ce vei intra în Rețeaua Citadinilor prin completarea formularului de mai jos vei:

PARTICIPA

la diverse discuții, consultări și evenimente din cadrul proiectului de elaborare a Politicii Urbane a României.

CUNOAȘTE

persoane ce îți împărtășesc interesul față de dezvoltarea urbană, ce se implică în activități de dezvoltare locală și regională în România, precum și experți din diverse domenii.

AFLA

noutăți legate de progresul elaborării Politicii Urbane și vei primi acces la analize și documente ce vor sta la baza dezvoltării politicii.

Formular de înscriere în Rețeaua Citadinilor

De aici îți poți modifica setările de cont, poți edita propunerile deja trimise și vei putea vizualiza toate persoanele înscrise până acum în Rețeaua Citadinilor

Sunt de acord ca numele meu să apară pe Citadini.ro la secțiunea Rețeaua Citadinilor (Dacă nu ești de acord, vei fi inclus doar în baza noastră de date, pentru a te ține la curent cu informații și evenimente)*
Numele tău*
Cont de Linkedin (opțional)
Email*
Domeniul de activitate*
Județul în care locuiești:*
Orașul în care locuiești:*
Cum îți imaginezi orașul în care trăiești în 2035? Menționează orașul și județul. Acest text va fi publicat pe website, în secțiunea Rețeaua Citadinilor, unde sunt prezentați toți membrii. (opțional)
Adaugă o descriere scurtă despre tine (de exemplu, domeniul de expertiză sau descriere a interesului pentru dezvoltare urbană). (opțional)
Cum dorești să contribui la Politica Urbană? Ce așteptări ai de la Rețeaua Citadinilor? *
* Informații obligatorii